Vi søker etter stallmester i 100% stilling


Ledig stilling som stallmester – Tromsø Ryttersportsklubb

Tromsø Ryttersportsklubb (TRSO) ble etablert i 1971. Anlegget ligger sentralt plassert på Tromsøya, kun 10 minutter unna sentrum med buss. Vi disponerer 2 ridehus og 1 utebane, og det er for tiden ca 73 hester på anlegget. Klubben er særdeles aktiv og driver egen rideskole. Det arrangeres treninger og stevner i helgene, og det er generelt høyt aktivitetsnivå i klubben.

Vi søker etter stallmester i 100% stilling.

Stallmesteren skal bidra aktivt for å optimalisere organiseringen av arbeidet i stallen, sikre god hestevelferd og effektiv organisering av bedriften. Arbeidsoppgavene består blant annet av foring, møkking, utslipp, rengjøring/rydding, assistere ved terapiridning og andre daglige rutiner. Som stallmester har du et overordnet ansvar i stallen og skal være med på å opprettholde og lage gode rutiner.

Arbeidstiden er mandag til fredag 7.30-15.30, ordnede lønnsforhold. Pensjonsordning.

Vi søker deg som trives med å jobbe i stall, som er hyggelig og utadvendt, har god helse og du kan jobbe både alene og i team. Du er initiativrik og hestevant. Pålitelighet er en forutsetning. At du er praktisk anlagt og kan kjøre traktor er en fordel. Du får jobbe i en stall med mye kompetanse, hyggelige oppstallører, ansatte og flotte hester.

Det kan være mulighet for leie av bolig på stedet.

Lønn: Etter avtale

Type virksomhet: Idrettslag

Stillingstype: Fast stilling

Omfang: 100%

Arbeidssted: Tromsø Rideskole

 

Velkommen til å søke!

Søknadsfrist: snarest og senest innen 20.11.2023

Tiltredelse: Stillingen kan tiltres omgående

Søknad sendes til: leder@trso.no

Arbeidsgiver: Tromsø ryttersportsklubb

 

Jeg vil dele: