Oktobertekst


Hei alle!

Oktober måned er tilbakelagt, og på Sandnes gård er det full rulle! Vi har arrangert 2 stevner og vi har hatt totalt 4 tilreisende trenere denne måneden, hvilket har gitt våre ryttere et variert tilbud. November måned er like fullpakket, så vi må kunne skryte på oss å ha gode tilbud for våre ryttere. På gården jobbes det på spreng for å ferdigstille påbegynte prosjekter før vinteren legger et hvitt teppe over oss. Med anleggskomiteen i spissen er det både satt opp en ny paddock og det er gjort mye arbeid på øvrige paddocker som rideskolen eier, 8 trillebårer har fått nytt liv, de har laget nye dreneringer og lagt ned nye rør i flere grøfter, for å nevne noe. Komiteleder Monica avsluttet måneden med å anskaffe en håndholdt snøfreser til våre ansatte, gjennom en anonym giver J

3. oktober hadde vi Thor Gunnar Mathisen fra stallmestern.no på besøk. Thor Gunnar er en mann i 50-årene som blant annet er utdannet stallmester, teknisk tegner med byggfag, han rir, er banebygger 1, for å nevne noe. Som konsulent har spesialist på ventilasjonsanlegg, han prosjektert alt fra mindre staller til hestesenter, han har prosjektert ridebaner og har analysert over 200 topplag i sitt laboratorium. Vi inviterte Thor Gunnar på besøk fordi vi ønsket hjelp til å vurdere klimaet i stallene, samt alle 3 ridebanebunnene våre (begge ridehus og utebanen). Etter å ha vært på befaring, har han laget flotte skriv til oss der han redegjør for våre ubesvarte spørsmål. Skrivene er publisert som egen sak på vår nettside, vi oppfordrer alle til å lese de.

Vi har gjort flere nyansettelser denne måneden. Mette og Maya har fått fast stilling som stallmedarbeidere, og utgjør sammen med Elle (stallmester) et team som er uvurderlig for oss! Vi setter utrulig stor pris på disse 3 hardtarbeidende jentene som alltid møter oss med et smil på stallgangen. I helgene har vi også gjort nye ansettelser, slik at vi nå har 3 flinke jenter/damer som sørger for at stallene skinner også i helgene.

I regi av ungdomskomiteen ble oktober rundet av på skumleste vis! Søndag 30. oktober arrangerte de et skremmende morsomt haloween-sprang. Mer enn 40 ryttere deltok, og vi fikk se fantastiske kostymer – på både rytter og hest. Ungdomskomiteen takker alle som bidro med organisering, pynting, alle som bakte kaker, alle startende ryttere og alle som var med på å lage en skummelt god stemning.

I likhet med oktober, har vi også i november store planer! Hele parkeringsplassen er totalt mørklagt fra tidlig ettermiddag, det samme er skoleponnienes paddock. Vi har akkurat fått på plass nødvendige papirer for å grave ned strømkabler ved drengestua, og skal sammen med Eltro forsøke å lyse opp dette området i løpet av de neste ukene. Vi skal ordne strøm til thermobarer og til strømgjerder gjennom permanente installasjoner, samtidig skal vi gjøre noen endringer på ponnienes paddock. Det vil derfor bli en del aktivitet i dette området.

Terminlista er fylt til randen også denne måneden. Vi startet med en dobbelbooket helg med både en 3-dagers dressurtrening og en 2-dagers sprangtrening, som har gått om hverandre og tidvis parallelt. Neste helg arrangeres årets siste dressurstevne hos oss, da har vi åpen kafé og byens kanskje beste utvalg i kaker og andre godsaker. Velkommen skal du være!

November måned avsluttes med juleshow søndag 27. november. Dette er et av årets fineste arrangement, og her lover vi show av første klasse! Ta med familie og venner og kom på besøk til oss, hils på hestene og delta på ulike aktiviteter! Mer informasjon om juleshowet legges ut på vår hjemmeside www.trso.no. Håper vi sees!

 

Anja

På vegne av styret

Jeg vil dele: