Ny sponsor av Waaler treningene 2019


På årets siste dag har vi gleden av å meddele at Nord-Tre AS har tilbydd seg sponse et betydelig beløp for å sikre treningstilbudet til klubbens medlemmer for Per og Helene Waaler.

Det er en kjensgjerning at det er en betydelig kostnad å skulle hente trenere fra utlandet til Nordens Paris, dette innebærer at kursene blir dyre med lange intervall mellom hver gang. Med sponsing fra Nord-Tre AS har vi sikret å kunne tilby våre medlemmer kontinuitet i treningen gjennom 2019.

Per Waaler har 10 NM titler, deltatt i VM og EM og en av de mest brukte clinic-holderne i Sverige de siste par år. Helene Waaler er uteksaminert fra Strømsholm, både som instruktør og trener, og har utdannet flere hester opp til Grand Prix.

Tromsø Ryttersporsklubb er svært takknemlig at Nord-Tre AS bidrar slik at klubbens medlemmer kan beholde dette unike tilbudet.

Nord-Tre AS er et Tromsø basert selskap og en stor lokal aktør innen eiendomsutvikling, kjøp og salg tomter/eiendommer, utleie næringseiendom, entreprenør/byggmester, oppføring og renovering. http://nord-tre.no/

Jeg vil dele: