Konkurransetrening («knøttedag») 15.-16. oktober


15. og 16. oktober arrangeres det konkurransetrening ved Tromsø Rideskole (tidligere kalt knøttedag). Arrangementet er åpent for alle klubbens medlemmer, og passer like godt for kurselever som hesteeiere og stallgjengere. Ingen øvre aldersgrense!

Konkurransetreningen går over to dager og klassefordelingen ser slik ut:

Lørdag 15. oktober

1. Caprilli (hinderløype – passer for alle, også nybegynnere)

2. X (bane med hinder, alle hinderne er kryss. Passer fint for de som har ridd Caprilli et par ganger, men som synes 40 cm blir for høyt)

3. 40 cm (bane med hinder, alle hinderne har en høyde på 40 cm. Passer fint for deg som har ridd Caprilli et par ganger, eller som har ridd denne klassen tidligere)

4. 50 cm (bane med hinder, alle hinderne har en høyde på 50 cm. Passer fint for deg som har ridd klassen «40 cm» et par ganger tidligere)

5. 60 cm (bane med hinder, alle hinderne har en høyde på 60 cm. Passer fint for deg som har ridd klassen «50 cm» et par ganger tidligere

6. HERREKLASSE/Champagneklasse (Bane med bommer på bakken/hengende rett over bakken. Passer for ALLE menn! Her er det IKKE et krav med hestekunnskap eller tidligere erfaring med ridning. Det serveres champagne i porten, og rosett etter gjennomført ritt. Mulig champagnesservering også etter gjennomført stevne, dette avtales med Veronica.

Søndag 16. oktober

7. Ryttertest (programridning, passer for alle, også nybegynnere)

8. LC:1 NRYF 2010 (programridning, passer for de som behersker gangartene skritt, trav og galopp)

Pris per klasse: 100 kr

Hesteleie (dersom man skal låne hest/ponni av rideskolen): 100 kr

Vi trenger hjelp!

Kan du bake ei kake, stå i kafeen, være banemannskap, være speaker, holde orden i stallene eller gjøre andre lignende oppgaver? Ta kontakt med Marte Siwsdotter Solem.

Nødvendig opplæring vil bli gitt!

Rosett, heder og ære til alle deltakere!

Påmelding skjer til rideskolen@trso.org

Mailen må inneholde navn på rytter, tre hesteønsker, hvilken klasse man ønsker å ri, navn på foresatt og navn på instruktør. Merk med «Treningsstevne-påmelding».

Følg også med på vårt Facebook-arrangement.

Velkommen!!

Jeg vil dele: