Kelly Eriksen


Kelly Eriksen har vært ansatt hos Tromsø Rideskole siden slutten av mars 2019, og er per i dag ansatt i en vikarierende stilling som rideskolesjef.

Kelly har årelang erfaring med hester, og hennes siste fem år har gått til mer eller mindre kun hest. Hun har jobbet som rytter, groom og instruktør ved flere staller i Norge, Spania og Tyskland. Hun har blant annet vært innom et PRE-stutteri med konkurransehester og på Schockemöhle.

Hun er utdannet til ridelærer trinn 1 på Norsk Hestesenter på Starum. Kelly rir og underviser i både sprang og dressur, og hun kan også hjelpe med håndtering og longering.

Kelly underviser fast to ettermiddager i hesterideskolen, og holder i tillegg privattimer og drop-in timer. Når hun ikke underviser jobber Kelly i stallen, med administrasjon og rir skolehestene når det trengs, du finner henne som regel i stallen til enhver tid.

Dette er Kellys hovedfokus i undervisning og ridning:

Kommunikasjon mellom hest og rytter
Rettferdighet
Holdbarhet hos hest
Positiv forsterkning
Mestringsfølelse hos rytter og hest

Kelly underviser fast på hesterideskolen mandager og torsdager, og vikarierer ved behov de andre dagene. Hun holder privattimer og drop-in jevnlig, dette utlyses på klubbens facebookside. Hun holder også åpent for å undervise privattimer ved behov, send en mail til rideskolen@www.trso.no for å avtale tidspunkt.

Jeg vil dele: